Workshops

Creëer jouw parfum

Een geurende en creatieve workshop waarin je een eigen unieke parfum van etherische oliën maakt. Het “componeren” van een parfum is een creatieve bezigheid waarin intuïtie, fantasie en creativiteit heerlijk hun gang mogen gaan.

Wordt het een zwoele, frisse, zoetige of kruidige creatie? Laat je meevoeren in de geurenwereld en ontdek het.

Wil je met een eigen groep, dat kan. Ook op locatie komt Joanne deze geurige workshop geven. De workshop duurt 2,5-3 uur.

 

Een parfum betovert en geeft vleugels. Ze versterkt je persoonlijkheid en uitstraling. Op subtiele wijze wordt zij naar de neus gedragen van anderen.

Geurexpeditie Destilleer jouw geur

Een heerlijke praktische ontdekkingsdag.

’s Morgens ga je op pad om plantmateriaal te verzamelen. Je leert hoe en wat te oogsten. Alle ins- en outs over deze plant passeren de revue. Het hele destillatie proces ga je beleven. Afsluitend heb je je eigen product en weet je wat jij er mee kunt doen in je dagelijks leven.

Mogelijkheden

  • Ga mee met Joanne op “geurenexpeditie” op haar geplande datum.
  • Vang de geur uit jouw eigen omgeving, je eigen tuin en laat Joanne met haar ketel bij jouw thuis komen.
  •  Organiseer een doe-dag met vriendinnen, familie of collega’s.

Destilleren is niets anders dan het subtiele van het grove scheiden en het zwakke, vergankelijke, het stoffelijke, onstoffelijke het lichamelijke of geestelijke niet mooier te maken dan het al is.

AromaWise on Tour Rozenoogst Turkije

Heb jij altijd al willen zien hoe de rozen etherische oliën worden gedestilleerd? Ben jij nieuwsgierig hoe het is om je eigen olie eens te produceren? Heb jij de wens om het proces van oogst tot eindproduct mee te maken en je eens helemaal onder te dompelen in de Rozengeur?

Dat kan, want sinds 1999 is er een nauwe samenwerking tussen Sebat het destillerbedrijf en AromaWise. Ze hebben voor liefhebbers en professionals  hartverwarmende programma’s ontwikkeld zodat jij de rozenoogst, het productieproces en het eindproduct mee kunt beleven ter plekke in de maanden mei en juni.

Nieuwgierig? Stuur een email en ontvang het programma.

Zeventig prachtige fluweelzachte bloemen zijn nodig om 1 druppel rozenolie te kunnen destilleren. 4000 kg bloemen één volle vrachtwagen,  zijn nodig voor 1 kg etherische olie ook wel “het Goud van Isparta” genoemd.

Vrijblijvend advies?
Joanne belt terug

Nieuws

Privacy statement

Persoonsgegevens die wij verwerken verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u

Lees meer

Hydrolaten

Hydrolaten Wat zijn hydrolaten? Hydrolaten, de bloemenwaters, kruidenwaters  ook wel aromawaters genoemd is een product dat vrijkomt bij het destilleren van plantmateriaal. Al deze hydrolaten

Lees meer

Rozenoogst Turkije

Rozenoogst De BloemIk heb vanmorgen vroeg een bloem ontmoetEen haastige ontmoeting in de tuinZij keek mij aan met allebei haar ogenIk heb haar toegeknikt en

Lees meer