Atelier

AromaWise by Joanne geurworkshops, geurpresentaties, geurconsultancy
Aromawise by Joanne

Eigen destillaties

Het hele jaar door gaat Joanne op pad naar prachtige plekken met een overvloed aan geuren die door haar “gevangen” willen worden.

Geuren die ruimtes en levens van anderen, van jouw willen verrijken. Geuren die ingezet kunnen worden in jouw dagelijks leven.

Het juiste jaargetijde, de juiste dag, het juiste tijdstip wacht Joanne af voordat ze  aan haar respectvolle  “wildoogst” begint om haar koperen alambiek mee te vullen.

Met een water- of stoomdestillatie wordt in een aantal uren de geurmoleculen uit de plant gehaald. Een geurig hydrolaat en/of  etherische olie als eindproduct.

Ook jij kunt mee op geurenexpeditie of  genieten van de eindproducten in je dagelijks leven.

Het destilleren van plantmateriaal is niets anders dan het zuivere van het onzuivere scheiden om uiteindelijk de essentie over te houden die nodig is om te doen waarvoor het bedoeld is. 

Geurontwikkeling

Een persoonlijke aromablend versterkt de uitstraling van je product of dienst. Een geur die net als kleur, logo, design of muziek uitdrukking geeft aan wie jij bent, wat je doet, waar je voor staat.

Jouw unieke aromablend is een extra zintuigelijke beleving voor al je klanten en een verrijking van je dienst of product.

AromaWise is gespecialiseerd het creëren van unieke aromablends voor wellness, verzorgingproducten tot fijne geuren in huis en op kantoor.

 

Het ontwikkelen van een geur, een aromablend, is het mengen van de juiste oliën in de juiste hoeveelheden met de juiste energie. Jouw unieke aromablend is meer dan de som der delen.

Vrijblijvend advies?
Joanne belt terug

Nieuws

AromaWise by Joanne geurworkshops, geurpresentaties, geurconsultancy
Reuktraining, gymnastiek voor je neus

Reuktraining, gymnastiek voor je neus

Verlies van reuk heeft veel impact op ons dagelijks leven. We ruiken de hele dag door, bewust en onbewust. We ruiken bij iedere ademhaling en dat is toch wel zo’n 15.000 keer op een dag. Maar wat als je je reuk hebt verloren?

Lees meer
AromaWise by Joanne geurworkshops, geurpresentaties, geurconsultancy

Hydrolaten

Wat zijn hydrolaten? Hydrolaten, de bloemenwaters, kruidenwaters, ook wel aromawaters genoemd is een product dat

Lees meer