Atelier

Eigen destillaties

Het hele jaar door gaat Joanne op pad naar prachtige plekken met een overvloed aan geuren die door haar “gevangen” willen worden.

Geuren die ruimtes en levens van anderen, van jouw willen verrijken. Geuren die ingezet kunnen worden in jouw dagelijks leven.

Het juiste jaargetijde, de juiste dag, het juiste tijdstip wacht Joanne af voordat ze  aan haar respectvolle  “wildoogst” begint om haar koperen alambiek mee te vullen.

Met een water- of stoomdestillatie wordt in een aantal uren de geurmoleculen uit de plant gehaald. Een geurig hydrolaat en/of  etherische olie als eindproduct.

Ook jij kunt mee op geurenexpeditie of  genieten van de eindproducten in je dagelijks leven.

Het destilleren van plantmateriaal is niets anders dan het zuivere van het onzuivere scheiden om uiteindelijk de essentie over te houden die nodig is om te doen waarvoor het bedoeld is. 

Geurontwikkeling

Een persoonlijke aromablend versterkt de uitstraling van je product of dienst. Een geur die net als kleur, logo, design of muziek uitdrukking geeft aan wie jij bent, wat je doet, waar je voor staat.

Jouw unieke aromablend is een extra zintuigelijke beleving voor al je klanten en een verrijking van je dienst of product.

AromaWise is gespecialiseerd het creëren van unieke aromablends voor wellness, verzorgingproducten tot fijne geuren in huis en op kantoor.

 

Het ontwikkelen van een geur, een aromablend, is het mengen van de juiste oliën in de juiste hoeveelheden met de juiste energie. Jouw unieke aromablend is meer dan de som der delen.

Vrijblijvend advies?
Joanne belt terug

Nieuws

Privacy statement

Persoonsgegevens die wij verwerken verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u

Lees meer

Hydrolaten

Hydrolaten Wat zijn hydrolaten? Hydrolaten, de bloemenwaters, kruidenwaters  ook wel aromawaters genoemd is een product dat vrijkomt bij het destilleren van plantmateriaal. Al deze hydrolaten

Lees meer

Rozenoogst Turkije

Rozenoogst De BloemIk heb vanmorgen vroeg een bloem ontmoetEen haastige ontmoeting in de tuinZij keek mij aan met allebei haar ogenIk heb haar toegeknikt en

Lees meer