Deep balance Blend

“Creatief mengen is een esthetisch alchemistisch proces waarin de creator ontvankelijk en leeg is, zodat er met de neus wordt geluisterd.  Een aromablend wordt niet meteen gemaakt, het ontvouwt zich en groeit. Een ontwikkelproces waarbij de blend reageert op de etherisch olie én op de creator. “

Ontwikkelen Aromablend voor Hormon Yoga in Zweden

De passie van Ellen, oprichtster van Hormon Yoga in Zweden is om vrouwen te ondersteunen en te inspireren om vanuit  innerlijke kracht te leven. Vrouw te mogen zijn zoals je bent. Als specialist heeft Ellen een uniek hormoonyoga programma ontwikkeld die zij nu doceert aan yogatrainers. Een yoga methode om fysieke, mentale en emotionele balans te creëren in de hormoonhuishouding . Straal vanuit je vrouwelijke innerlijk kracht en voel de levensenergie stromen.

Vanuit deze gedachte heeft Ellen contact gelegd met AromaWise om een blend te ontwikkelen die bij haar als yogadocent past en de gewenste ondersteuning geeft aan vrouwen voor het ervaren van balans in hun leven. Dat is wat Ellen iedere vrouw gunt.

Na een ontwikkelproces van drie maanden, het uittesten van verschillende varianten, is de  Radiant Deep Balance Blend ontstaan. Een  100% zuivere etherische aromablend.

Hormony yoga

Een creatie waarin de verfrissende geur van den, bergamot en mandarijn zijn verwerkt. De aardse houtgeuren van cederhout en vetiver geven de grounding, een basis. Een vleug van de roos die je uitnodigt om vanuit je hart te leven , de verbinding met jezelf te houden en het vrouw zijn omarmt.  Een creatie van verschillende etherische oliën die als combinatie voor een totaal balans zorgen.

Neem een kijkje op de website van Ellen en laat je inspireren https://hormonyyoga.org/en/

Ben jij geïnspireerd geraakt om meer te willen weten over een eigen aromablend? Neem dan contact op.

Gerelateerde nieuwsitems

Unieke studiereis naar de rozenvelden in Turkije met AromaWise by Joanne

Rozen-studiereis

Begin mei, de start van de rozenoogst in Turkije. De gastvrije en hartelijke mensen uit het rozengebied, de destilleerders en mijn collega’s kijken er weer naar uit om jullie te verwelkomen. Vol trots en passie brengen ze verhalen, tradities en wijsheden over.

Ga mee met één van de rozen-studiereizen en wordt helemaal ondergedompeld door de roos en haar omgeving. leer alle ins en outs en laat je zintuigen beroeren. Dit alles overgoten met natuur en cultuur om uiteindelijk vol rozige wijsheden weer terug te gaan naar huis. Een onvergetelijke ervaring.

Onze studiereizen zijn geaccrediteerd door de IFA – International Federation of Aromatherapists

Lees meer
De reden dat planten geur hebben, AromaWise by Joanne

Waarom hebben planten geur

De vraag waarom planten geur hebben wordt regelmatig aan mij gesteld, zo ook waarom ruikt de ene plant sterker als de andere en hoe komt het dat we uit de één wel geurstoffen kunnen halen en uit de anderen niet? Ga mee in de wonderbaarlijke wereld van de geuren uit Moeder Natuur en ontdek.

Lees meer
Reuktraining, gymnastiek voor je neus

Reuktraining, gymnastiek voor je neus

Verlies van reuk heeft veel impact op ons dagelijks leven. We ruiken de hele dag door, bewust en onbewust. We ruiken bij iedere ademhaling en dat is toch wel zo’n 15.000 keer op een dag. Maar wat als je je reuk hebt verloren?

Lees meer
AromaWise by Joanne geurworkshops, geurpresentaties, geurconsultancy